zsuzsi--Je'

 2009.07.09. 05:15

haho mindenki!

NAh most mar illendo becsekkolnom a sajat blogba.. haha. Sajnalom, de nemnagyon tudtam ggepezni, amikor meg vegre tudtam, akkor meg nem volt net.. szoval jellemzo.

Most is mar 3oraja probaltam gephez jutni. Nah Tomi TE meg szorgalmas vagy latom! jo volt olvasgatni! En nem fogok ennyit irni, mivel azthiszem, hogy job, ha nem irom le, hogy mik tortentek.. A lenyeg, hogy nem sok jo, de aztan kezd megoldodni. Ma meg nem volt rossz nap, de a vegen nagyon lebasztak, szoval most eleg moody vagyok. holnaptol 2egesz-szer annyi munkam lesz ugyanannyi idore,mint eddig. MEg megjoban beszigoritottak mindent. NEm tudom, hogy mit gondolnak..... es meg a day off cseret sem engedtek meg megint, szoval az is szar lesz megint,. szoval boldog vagyok!

Tyu lehet, hogy be is fejezem, mert lehuzom itt a moralt..

Talan holnap leirom a funny thingseket is.

jah lattam 2 hodot.

paaaa

zs

A bejegyzés trackback címe:

https://zsumitozsu.blog.hu/api/trackback/id/tr381235633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skie · http://www.flickr.com/photos/skieinc/ 2009.07.10. 21:53:11

Zsuuu te suger, kepeket akarunk!!!! xDDD Remeljuk azert nem halsz meg a meloban! A kutyad meg mar jobban van, igaz lebontotta a fel hatarol a szort. :>

Nah megyek tenti, mert holnap irany a gyapotfold. Gebba, mar megint. :X

ZsuMiToZsu 2009.07.11. 01:31:40

hat Andris mostmar tenyleg mas melo kene.. remelem sikerul. Samura meg vigyazni am!!!
NAh Ti is kuldhetek kepet am otthonrol.. :D
paaaa

Katttt 2009.07.11. 22:57:54

Hali!
A Samukádat ma Anyával megnyírtuk:D kissé bolhás volt, szal lehet h amiatt rágta ki a szőrét XD De Anya vesz neki ilyen hiper bolhakiller cuccost aztán nem lesz többet bogaras. De tök ari lett a new szőrzettel és meg is fürdette Józsi(ka) a tónál.. kiss pusss!
süti beállítások módosítása