blogra fel, irni kell

 2010.06.20. 02:02

Szervusz emberiség!

A szobámba fekszem és írok, ahol nincs internet konneksön, de amint tudok bejelentkeződni rögvest put on-olom a blogra gyönyörűségesssen a kis összefoglalót. Jujha ma berendeződött a szoba – csináltam király földön fetrengős-kanapés-hesszelős-lazulós sarkot nekünk.
Másodick nap volt a munkáséletben. Még lazulás van, meg megy a gettunóícsádör persze, úgyhogy fán. Lassan már összegyűlik a staff. A gyerekek meg 26-án jönnek. De ez nem lényeg igazából.
Nem is tudom, hogy mi volt az uccsó zizzenésem a blogon, de már elég rég volt. Kifogás: csak a saját gépemen tudok bejelentkezni, amin itt a Campben nem jön be az internet. Előtte meg csak simán lusta voltam..

New York awsomeness volt. Elmondhatatlan. Kezdetben Queensben, majd WTC romjai, illetve a mellette lévő építkezés mellett laktam egy régi építésű csodaszép házban, csodaszép kilátással. Nem túristáskodtam annyira, hanem beépültem – sokkal jobb volt így látni az életet. Szállásadómmal (édesaranyoskedvesimádom ember) mindennap haraptunk egy kicsit a Nagy Almából – néha kicsit nagyobbat is a kelleténél. hih

Remélem képes leszek képet mellékelni, hogy láthassátok a féjszemet.
Amúgy megint nem fogok tudni semmi hírt a nyáron Magyarországról, úgyhogy írjátok meg a legérdekesebbeket.
AnyaApa ne aggódjon, tesóknak písz, frendeknek kissz.

Uff beszéltem – montaja zsuuu

A bejegyzés trackback címe:

https://zsumitozsu.blog.hu/api/trackback/id/tr722094795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZsuMiToZsu 2010.06.20. 11:55:23

Csak ennyit mondok: jóvilág...

T

skie · http://www.flickr.com/photos/skieinc/ 2010.06.20. 20:46:24

facebook-ra toljal kepet aztan csokolom. Nem vagy egyedul, en se tudok semmirol, ami Mo-on tortenik, pedig en itt lakom. :) Have a good time and make some friends! See you soon! peace

ZsuMiToZsu 2010.06.22. 01:34:50

VAN NET a gépemen!!!!
próbálok fészbúkra rakni képet.
tső
süti beállítások módosítása