en vagyok az (zs)

 2009.08.13. 02:54

Heeejjjjjjj! mindenkinek szeretnem megkoszonni hogy buzditott az irasra, kulonosen a josagos ikertestveremnek, aki nagyon lusta, de most eljott es kommentelt! (pedig remeltem, hogy nem kell tobbet irnom...... :D, de latom van eleg barat a hataron!!)

Nah akkor mi is tortent mostansag a gimiben, ahol elek...?? kb visszasullyedt a moral ujra, mert egesz nap csak a dedos uzengetunk egymasnak, meg stiroljuk a pasikat dolgok mennek (de azert vicces, sokat rohogok). mindjart vege a tabornak. Vasarnap megy haza mindenki. Akkor majd lesz jo vilag, mivel mindenki itthagyja az osszes cuccat. Tudjatok az a jelszo, hogy ne mosd a ruhad, vegyel masikat! mi orulunk ennek. MAr csomo ajandek megvan, amit viszek haza (termeszetesen a kuabol turtuk ki oket-nem is a boltban vettuk..) szoval majd erdemes lesz ferttleniteni oket, miutan atadom! :D:D:D

Az ido furi: vihar, mdogmeleg, vihar, dogmeleg.. egyik ejjel belecsapott egy faba a villam, es az egesz taborban kiment a villany egesz ejjelre, meg a molo bement a to kozepebe.. es 2 supportstaffost majnem agyonutotte a fa, mert eppen ott mentek, ahova lecsapott a villam. Aztan a paratartalom az 150szazalekos, izzadok, mint a szemet.

Eppen egy oriasi balek7folyik, csak a neve ColorWar. Az egesz tabor 2reszre szakadt: gold, es blue team. Eloszor persze a supportstaffot elfelejtettek besorolni.. sztrajkoltunk, aztan jol beosztottak a goldba, de atcsereltem magam a blue-be (mert azok fognak nyerni..) bar nem veszek reszt semi versenyben de jo mondogatni egesz nap, hogy Let's go blue team! Nah es kb tisztara mint b7-en. Ordibalnak a kedves consulerek, meg a csapatok versenyeznek, meg ilyenek. Most megzavartak a koncentralasban.

NAh amugy borom barnul, sulyom 5pound-dal tobb, van annyi ruham mint a dog, mert a talalt targyakat mindig lenyuljuk termeszetesen. A hajam hulye szoke, mert valakit megbiztam hogy vegyen festeket, aki nem festi a hajat, es egy fiu segitett neki valasztani.. szoval igen. 5millio karkotom van. Tkka-s oram elromlott :(:(:( mert persze munka utan hogy kell bemenni a swimmingpoolba: hat ruhastul.. es persze mindig elfelejtem levenni.... de el sem romlott, csak feltellt vizzel, de utana, mikor be akartam allitani az idot, akkor meg megallt... uhhhhhhuuu.... nah de made-eltem magamnak egy masikat az Arts and Crafts-ban, nem kell agodni.

Amugy kedden megyunk NY-ba, es ott fogom varni Tomit. Tenyleg, Tomi nincs telcsom.. szoval valamit meg kene majd beszelni. De Orso szamat tudod, nem??

MAr nagyban lopjuk a nem romlando kajakat, hogy legyen mit enni NYban. lesznek variaciok: mustaros fank, meg kecsapos cornflakes. ellleszunk. :D

NEm tudom, hogy mi volt meg.. sokminden, de azok leginkabb belso poenok, szoval most nem reszletezem.. de azert ezt jo hogy leitam. Kellett... inni nem ittam 2hete, szoval mar eleg szar.. jo, tegnap egy citromos Bud-ot, de az undorito... (szobaban tartok azert a biztonsag kedveert egy 6os pakkot, mert az legalis ugye..) Mindjart megy haza az amerikai Anyukam is... levagtam a hajat tegnapelott, es kaptam 20dolcsit, egy esernyot, egy qva jo ollot, meg polot, meg mindennap szet tomnek cukorral persze, hogy el ne fogyjak.. de penteken megy..  sajnalom. MEg elkezdtek mar hazaszivarogni az emberek.

Angi, majd ezt a macskas dolgot megkerdezem. Amugy lengyel tudomanyom az emlitett szavakon kivul: Pokas (ami azt jelenti, hogy mutasd meg) es a ..... reszre be tudom helyettesiteni az osszzes ferfi noi intim testreszt.  szoval koszi Michael. :D

NAh most mindenkinek nagy pussz, akik meg kommenteltek, es ezzel segitettek zsuu megnyilatkozasat, azoknak meg fizetnek egy sort, ha otthon lennek, de igy csak magamnak tudok, de azt megiszom helyettuk (majd). Egyebkent az egesz turaban csak egy dologtol tartok: LasVEgastol: mivel ugy indul a dolog, hogy olyan a szallasunk, hogy ha jatszol, akkor ingyen van a szesz......... errol asszem nem kell tobb komment. Remelem, hogy az eskuvok dragak.. De azert azt megigerem, hogy csak amerikai allampolgarral fogok frigyre lepni!!!!

Millio kissss and love, and Rock'n roll, and hug the word, and make love not war, fuck the world!!!!!! jah es most van a 40 eves evforduloja Woodstocki fesztnek.

zsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

A bejegyzés trackback címe:

https://zsumitozsu.blog.hu/api/trackback/id/tr461306358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása