9070

 2009.07.26. 20:11

Jo napot, jo napot, Uraim! Es persze Holgyeim! (csak azert irtam elore az uraimat, mert ugy van a szovegben)

 

Ismet Tomi vagyok. De nemsokara mar talan Zsuuu is irni fog.  De nem is baj, h en irok eloszor, mert legalabb en irom meg megint elobb, hogy talalkoztunk. Es vegre most pub-ban. Tokjo volt. Megvolt az elso kozos sorunk az usa-ban. Ime a bizonyitek:

Hat Zsuuu, most latom, hogy milyen a kormod. Tegnap nem is tunt fel...

Egyebkent az a trotters pub eleg korrekt. A kancso sor is olcsobb, mnt a friends-ben, es van csocso meg pool is. Csak messze van. Es tegnap a van-es ember nem vitt minket haza, es taxizni kellett. De nembaj, megerte... Szal olig jo a hely. De egyebkent ez a pub Zsuuueknak a taboratol sokkal messzebb van, mint a friends, szal nemtom, miert nem oda jarnak... Nah mind1. Es mint emlitettem, van csocso is. :D Olig ratyi az asztal, de legalabb van. Muszaj is volt jatszanom. Meg a fekaknak is megmutattam, es raporogtek elegge azert... :D Jo buli volt... Es ime egy kep, mikozben jatszunk:

A kep kicsit erdekes lett, mivel a fenykepesz nem vette eszre, hogy nem automatara van allitva a gep. Szal azert homalyos. de nembaj, jo ez igy is.

Jah, es megvolt tegnap az elso 9070elesem az usa-ban. :D Muszaj volt egyszeruen... :D

Tegnap kb ennyi tortent nagyjabol. Ma meg laza nap van. Hamburgeres-hotdogos tema lesz. Van hozza sajt. Szan antikoserkedek majd megint... :D A karbantarto mexikoi srac kukazott ma is egy kukaszsaknyi edesseget. :D Tokjo, mert a gyerekek ugye nem kaphatjak meg, es igy a felugyeloik indig kirajkak a kuka melle a rakat csokikat meg mindenfele edesseget. O meg begyujti. :D es az nekunk jo. :D Mert hizhatunk. Meg hozott ilyen vmi spredobozban levo sajtot is. Az is jo lesz majd a hambiba es hotdogba. :D Joooo lesz.

Jah, meg lesz bank of america-s B.A.N.K.kartyam. Ma adtuk le a szamlanyitashoz szukseges papirt. Oszt majd arra utaljak a fizut, es az jobb, mintha kp-ban adnak. Nem kell sok kp-val rohangalni majd... Jo lesz.

 

Nah, asszem mara ennyi volt. Majd meg este irok.

 

Udv,

T

A bejegyzés trackback címe:

https://zsumitozsu.blog.hu/api/trackback/id/tr871269780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

celícia 2009.07.27. 20:56:26

Vivat B.A.N.K. kártya! :o) :o)

BaBo 2009.07.28. 11:38:28

Sziasztok!
Most már nekem is muszáj kommentelnem, 2 dolog miatt is.
1. VIVAT B.A.N.K.(-kártya)!!!
2. Tök jók a képek, de miért nem szóltatok, hogy átugrotok hozzánk pubozni?? :P
Csatlakoztunk volna Orsival! :) Mondjuk az az amcsi zászló kicsit megtévesztő, de Írország mindegyiken képviselteti magát (lóhere és zászló formájában)... :)

ZsuMiToZsu 2009.07.29. 06:52:14

Hi!
First: VIVAT B.A.N.K.!!! (enisenisenis!!)
NAh meg csak annyi, hogy igen, en voltam a fenykepesz.
Meg hogy joooo volt!! Jajj, es Tomi hozd majd a barataidat is lekozelebb is, mert jooo fejek! Foleg az olelgetos csaj, akivel 2perc ismeretseg alatt keszult 10kep! birom oket!!
Jah, meg kicsit be is csicsentettem am! es mi is volt az a szesz, amit tolem kaptal????
zs
süti beállítások módosítása