4th July

 2009.07.05. 20:17

Hali!

 

Naggyon durva. Hallod, Timcsi! Mekkora felhajtast rendeznek itt a szulinapod alkalmabol... Volt itt a taborban is minden: minden kolok meg staff kivonult a tavhoz, es  elenekelte az orszaganak a himnuszat, volt ingyen jegkrem osztas meg jo kis tuzijatek is. Jo volt. Nem gondoltam volna, hogy itt is ennyire megunnepelnek. ;) A himnusz eneklest a magyarok kezdtek. Igy minden orszaghoz  mondott ilyen kis felvezetest a tabor tulaj, oszt mondta, hogy milyen jo hogy itt vagyunk, meg ennyien meg mittomen. Meg amikor ment a ucc fele, akkor is latott minket, oszt koszontott meg latta a zaszlokat is, meg meondott is vmit, de nem tom mar, h mit. :D Jah, meg azer volt par gaz szitu. Volt, aki nem tudta a himnuszt, volt, aki belehibazott, volt aki az esemeny elott tanulta. Naluk nem jart 1is a suliban azert, ha egy szot is elhibaztak benne, vagy mivan? Durva volt..

Jah, meg FUGGETLENitettem is magam tegnap a koser etrendtol, es sajtburgert toltam vacsira. :D

Heh, most vettem eszre, hogy itt lehet sorkizarni is. Igy szebb lesz a bejegyzes. Tokjo. :D Meg most nezegettem egyik csajszi blogjat, oszt o telepakolta kepekkel. Majd megkerdem, hogyan kell berakni ide kepet.

Most meg minnya menek vivni elvileg. Kivancsi leszek ra, milyen. :D

 

Ugyhogy lepek is elfele lassan. majd meg kesobb irok lehet.

 

Udv,

T

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsumitozsu.blog.hu/api/trackback/id/tr621228405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skie · http://www.flickr.com/photos/skieinc/ 2009.07.07. 10:30:42

Lindacska jol megtanulta akkor a lecket odaat! :E
süti beállítások módosítása