Haaajjjhoo!!!

Kicsit felhos, de meg nem volt nagy eso, csak kis csopogesek.. CSuhejj!! NApoztunk is melo utan a csajokkal.. Kiabaltak is a kisfiuk, hogy wake up! haha.

Nah tegnap este kocsma. NEm volt ingyen.. sajna nem volt ot a haver, hogy megint fizesse a soroket.. es cigit is vettem.. damn automata... hahh, legalabb egy ora volt, mire kiadta.. de meg sosem vettem Camelt. annyit elmondok, hogy ebben az allamban 8,50 egy doboz.. szoval nem kellett volna atszamolni.. De egyu ilyen nap utan muszaj volt. KEpzeljetek, hogy a busz ki a kocsmaba fel 10kor indult, en meg 9 ora 5percig dolgoztam.. kicsit se kellett sietni.. meg jo, hogy leborotvaltam gyors a labam is furdes kozben.. kicsit lett csak tiszta seb.. Ahh. NAh meg mindenkinek adok az ujfajta gyerek sebtapaszombol, ami tiszta ggyi.. olyan meno!! :D

Aztan tegnap kicsit sikerult be is rugcsizni, bar nem kemenyen.. hazafele meg a busz jol lerobbant.. ott szobroztunk sokat, aztan vegul nem kellett gyalog menni szerencsere. Jo volt, kellett. LEgkozelebb kedden megyek.

NAh most meg mindart kezdodik a gyerekeknek a Megasztarja (KennyBrook Idol neven..) kivancsi vagyok.. (barcsak lenne sorom..)

MAi nap meg jo volt, because egyik csajjal dolgoztunk egyutt egesz nap, szoval volt pletyi 100rel (szokas szerint). De most csak magyarul.

Asszem rossz cimet adtam, mert most kinezekl az ablakon, es eleg sotet felhok jonnek..

Jajj, tegnap is voltam konditeremben, es futottam 1,3 merfoldet. tiszta jo vagyok. Ennek oromere mai ebed: tesztaleves, sajtospiritos csipsszel, utana meg egy kis suti. Kiraly! Ez a fogyokuras etel!

Nah meg tok meno polokat gyartottam magamnak: mindnek rajzolok a hatara alkoholosfilccel.. kielem magam!!

Akkor legyetek jok! Tomi gyere ki kedden!

papuszipa!!!!

zs

A bejegyzés trackback címe:

https://zsumitozsu.blog.hu/api/trackback/id/tr751214781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skie · http://www.flickr.com/photos/skieinc/ 2009.06.29. 09:36:45

Nah cigiautomata? Megeloztek titeket akkor. :F

Amugy ezt a kajat nem lehet, vhogy kikerulni? Veszel vmit magad, vagy nincs ott bolt? Mert sulyos, hogy minden nap ilyen 70% zsir-, es cukortartalmu kajak vannak.
Fuss sokat es ne legyel zsirfeka! xD

ZsuMiToZsu 2009.06.30. 00:48:32

@skie:
haha. MAr zsir vagyok, de feka meg nem...
Nah nem fogok magamnak kajat venni, mert az draga.. nekem meg mar csak 100Dollarom maradt.. szoval kell a szeszre... ennyi.
Mi van otthon? senki nem ir.. Samu??\papa
zs

skie · http://www.flickr.com/photos/skieinc/ 2009.06.30. 15:18:32

A kutya vmi borbetegseggel kuzd a hatan es leragta a szort onnan. Szal van egy kopasz folt a seggen. xD
Aludtam vagy 4 orat, mert kimentem fotozni, szal ma jol meg fogom szopni, mert toltenem kell magamba a kv-t, hogy eletbenmaradjak reggelig. :> Nah megyek kajalni, mert be vagyok tablazva. hf, meg akkor igyal inkabb. xD
süti beállítások módosítása