ma 5vihar volt Kennybrookban

 2009.06.28. 00:41

hi!!

Megis van idom meg felmosas elott irni, mert epp kajaznak a kis dogok..

Kepzeljetek, hogy ma 5 vihar volt itt.. reggel nap, aztan vihar, aztan nap, aztan vihar, aztan nap.... szoval szep egy nap ez. Es meg nincs vege.. Pedig ki akartunk menni par sorre.. De legalabb nem kellett annyit dolgozni, mert mikor esett, akor bemenekultunk mindig valahova dumcsizni, meg konyhaba kajat csorni.

Tenyleg Tomi, nem irtal semmit a day offrol, meg a hetvegi ivasrol!!!!!!?????

Aztan meg rajottem, hogy angolul jol tudok kibeszelni masokat.

NAh egyik srac tett fel kepeket a blogjara. NEm tom, hogy rajtuk vagyok e, de a helyet megnezhetitek, ha erdekel. : garfild-usa.blogspot.com

Ennyi. JAh Cili neked pedig 2 specialis modszert tudok ajanlani a problemadra: vagy tettesd magad disznoinfluenzasnak, es tusszensd le a tobbieket, vagy POGO.....

Gut baj!!!

zs

A bejegyzés trackback címe:

https://zsumitozsu.blog.hu/api/trackback/id/tr381212800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joseph_ 2009.06.28. 14:13:02

Hai, hai! Élvezet lehet az időjárás! :D Zsuu, azért attól látom mégse kell aggódnom, h elveszi az idő a kedvtek az alkoholizálástól!
Atomul néz ki a hely, am vmely képen még te is felbukkansz.:D

Ja és am a link helyesen: garfield-usa.blogspot.com/ bár gondolom erre nem volt nehéz rájöni. Pax!
süti beállítások módosítása