csutortok.

Ez volt eddig a legrosszabb nap. Egesz nap csinaltam a munkam. Dolgoztam 10 orat, nem vacsoraztam.. es kaptam 2 lebaszast.. tyu de orultem... de aznap mindenki kiakadt a kedves kis fonokunkre.. nagyoooooon Hirschler...(csak durvabb).

SZoval ma (penteken) nagyon kellett dolgozni, hogy lassak, hogy teperunk. Egyebkent tavaly kirugtak a staff egyotodet, szoval azert van mivel fenyegetozniuk.. :S

Nah de este medence party volt. DE en nem mentem be, mert, ha valaki be akar menni a 150cm-es medencebe, akkor uszotesztet kell tennie, ami 2hossz gyorsuszas (az enyem it megbukott), meg 4 hossz melluszas.. szal sztem maradok a zuhanynal. De jo volt, bar nagyon hianyzott a szesz..

Egyebkent mindennap van egy ket vihar. Eloszor nagyon meleg, aztan vihar, aztan meleg... szoval ilyen oceani az eghajlat. Ma elment az egesz taborban az aram, pont, mikor jott a csak kicsivel tobb, mint 300 gyerek.. szoval vicces volt, hogy gyertyanal kellet etetni oket. MEg a mai vihar mindent szetaztatott. Mivel en takaritgatok utanuk, ezert kicsit se vagyok kiakadva, hogy mi lesz itt holnap.. jajj, es hanykor kell kelni. Basssz, es mar egy ora... szoval a kis lengyel baratnommel egesz nap csak fuck-oltunk, mert o a masik takarito. Mondjuk, lehet, hogy a kosarpalyan nem kellett volna kiabalnom, hogy "fucking kids", mikor ott volt kb 25 gyerek... de mindegy..

oh, meg van meno Staff-os polonk! Amugy mar a fele rucim tonkrement, mivel olyan eros az osszes szer, amivel takaritani kell, hogy szetmennek tole. Egy sotetkek rongybolk masfel nap alatt hofeher lett.... jah, meg a legkomolyabb az, hogy 2 fele tisztitoszer van, amivel dolgozunk, es ha veletlenul osszekeveredik a 2, akkor kicsit meghalunk, mivel felrobbanik kb... okosak az amerikaiak, tudom en.. vagy csak kell a letszamcsokkentes. Nah mindegy, vegulis meg elek..

Szobank nagyon meleg. Es teli van oriashangyakkal. Megtalaltak tegnapelott a sutitarolo helyunkket, es azota ozonlenek.. ma elleptek az egyik csaj agyat.. nekem kellett persze kirazni a cuccokaT, mert nem merte..

Amugy most mar sok embert ismerunk, megy a pletyi 1000rel, mindenkirol.. szoval ugy erzem magam, mint gimiben. Foleg a Puertoricoiakkal vagyunk joban, meg az amcsikkal. Angolok kicsit furak, viszont az ausztralok tenyleg jo fejek (igazad volt Cili :D). CSak meg mindig rohogok, mert semmit nem ertek a srac szovegebol, mikor dumal..

Sokszor szoktam Activityzni (mar nem jatszasibol, hanem, ha elk kell magyarazni valamit), de mar tanitottam 2 embernek 2 angol szot, szoval buszke vagyok magamra.. :D meg sok magyar szot, de az inkabb a fiuk profilja, hogy lehetoleg az osszes ember megtanuljon magyarul (legalabb karomkodni), mire letelik a 9het.

Es PEntek: Ma jottek ugye a kidsek. Holnaptol kicsit valtoznak a dolgok, szoval vszinuleg csak 10-11 korul tudunk majd netelni, ha ok eltakarodtak.. Az otthon eleg keso, de majd meglatjuk meg.. De ez nagyon olyan, mint a bALEK7.. Kis csapatok, es azok vonulnak kettesoszlopban, kisergetik oket a Consulerok, meg egyengetik.. mindenki versenyez, hogy melyik csapat a jobb. Funny (lehet nekik - nekem csak gondom lesz veluk..)

Egyebkent unalmas idokben azzal szorakozom, hogy szobatarsaimnak ocsmanyabbnal ocsmanyabb tinifiukat ragasztok ki a falaira..

MA meg megrontottam sztem par kissracot a kosarpalyan, mert este furodtem, es a szar lehuzos amcsi fuggonyt felhuztam (persze felpuceran...), hogy kinyitom az ablakot, es az egyik csak jott be, hogy egy kicsit tobbet lehetett latnia fiu oldalrol a kelletenel... szeep.

Asszem ennyi volt. Ezt beoszthatjatok par napra, mig legkozelebb irok.

Tomi Te meg ird majd meg a day offod, meg sztem 7vegen kimehetnenk vhov, nem??? beszeljuk meg pl vasarnapot. Meg kedden bizti megyek, de akkor sokan jonnek, szal jobb lenne vas. Vagy nem tom. Irj! Meg hogy mi van a ti galyatokon!

Nah sok pussz minden kedves olvasonak! Es irjatok minnel tobbet! (Andrisnak meg egy csok!) --> az N. Andrisnak..

Bandi Te meg tenyleg kijohatnel! Ha Tominak meglesz, hogy mikor van day off, akkor jo lenne talakozni, isn"t it?

Mindenki kiss! bALEKOK eks (igyatok, mig lehet..)

papapaaaaaa.

zs

jajj, sotet van es felek egyedul visszamanni a lakasomba....remelem nem jonnek a medvek!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsumitozsu.blog.hu/api/trackback/id/tr91211323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

celícia 2009.06.27. 16:21:03

hahóóóóóóóóóó!
Tök jó, h ennyit írtok! Tecccccik! :o)
De most egóskodok, és én is írok. Na meg segítséget kérek! :o)
Már csak 2 nap, és túl leszek az államvizsgán. 8. vagyok. Adjatok ötleteket, hogyan tudnám (jó indokkal) előreverekedni magam másodiknak! Ja meg drukkoljatok is! :o)
Ma voltam állásinterjún, és tovább jutottam, de lehet, h nem tetszik a hely. Na mindegy, majd meglátjuk...
Sok puszi!
süti beállítások módosítása