par sor

 2009.07.18. 21:08

Haliho!

 

Most lehet gondolkodni, hogy a cimben sort irtam vagy sort(italt). :D Igazabol lehetne mindketto, mivel gyorsan par sorban leirom, mi volt az utobbi par napban, es tegnap meg meg is ittunk par soriket is. :D

Szoval nemtom mit irjak. Az Alan agy seggarc. A fonok a konyhankban. Tegnap volt Linda szulinapja. Oszt ki lett talalva, hogy meglepjuk. Es le lett dumalva a cukrasz Carlos-szal, hogy csinaljon neki agy tortat. Meg is csinalta. El is keszult faszan. Szep lett meg minden. Oszt beraktuk a hutobe ott a bakery-ben. Es ugy akartuk, hogy vegzunk a vacsi utani dolgokkal, es utana odaadjuk. Oszt a fonok meg takaritas kozben gondolt egyet, odahivott magahoz mindenkit, oszt leosztotta, hogy boldog szulinapot meg minden, es elovillantja a tortat, mintha lett volna hozza barmi koze is... Szal beveheti. Este meg mentunk a pub-ba. Ott vartunk a zuhogo esoben vagy 40 percet a van-re. Meg is jott. Csak mikozben vartunk, jott meg egy rakat councelor csaj. Es megjott a kocsi. Megrohantak ok is. Es Sanyi mar fent volt, foglalt is egy helyet nekem. De aztan az 1ik csaj szepen leult oda, es tele lett az auto. Es varhattunk meg tovabbi 20 percet. nem volt kellemes. Oszt odaertunk a pub-ba. Elfogyasztottunk par soriket, vodkat. Jo buli volt. Meg elo zene ment, es ledumaltuk a zenekarral, hogy nyomjak mar el a happy birthday-t Lindanak. Osz el is jatszottak nevre szoloan. Tokjo volt. Haza meg nem a van-nel jottem, mert vmikor 12:15kor jott az utolso. Monnyuk azzal pont visszaertem volna takarodora, de inkabb jottunk az 1ik konyhas fekaval a kis Chevrolette terepjarojaval. Jo volt. Tetszik meg mindig az az auto. Nemreg vett ra 4 db 19-20as krom felnit gumival egyutt 400 dollarert. Es sokallta. Hat mondtam neki, hogy Magyarorszagon 1db olyan felni tobbe kerul, mint 400 dollar... Nem akarta elhinni. :D Szal jo volt a tegnap este.

Jaj, tegnapelott meg bunyo volt majdnem. Monnyuk en epp nem voltam otthon. A ket torok srac kotott ra Gergore tok hulyeseg miatt. Teljesen balfekek voltak. Most nem irom le reszletesen, de volt azert feszules. Az 1ik torok srac beverte az ajton az ablakot, oszt jol osszevagdosta a kezet... De hat aki hulye, az haljon meg. Ennyi.

 

Nah, most meg lassan lepek.

Jo esti mese volt ez, Daniella? :D Majd irok maskor vmi jobb altatot. ;) Joccakat! ;)

 

Udv mindenki!

T

A bejegyzés trackback címe:

https://zsumitozsu.blog.hu/api/trackback/id/tr501253744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dany The Girl 2009.07.19. 18:36:51

Nagyon jót aludtam! Biztos a mesés meséd volt az oka. ;)

ZsuMiToZsu 2009.07.20. 18:59:48

tyu majd melo utan irok en is!!!
es elvileg ma talalkozunk vegre Tomival!!!!!! (masodszorra). DE nem akarom elkiabalni... szoval csak elvileg!
kesobb bepotolom a lemaradasokat, es leirom, hogy mik voltak!
zsuuuuuu, illetve szuuu (mert igy hivnak..)
süti beállítások módosítása