zsuuu-rlodas

 2009.07.16. 02:10

 

mucsasz grasziasz senyoritasz mindenkinek!!! (En nem tudok olyan jo koszoneseket irni, mint Tomi.... de azert probalkozok.)
NAh hat gyors bejelentkezes, mielott meg megkezdodne a 3 napos oromkodes!! MErt kepzeljetek, meg Tominak nem is mondtam, de ma, meg holnap, meg holnaputan is lesz meccs chipinaw ellen, szoval elvileg mind3napon tudunk talizni!!!!!!!!! remelem.
Nah amugy ma talatam sok treasure-t.. ennek hivjuk a gyerekek altal elhagyott cuccokat, amikert vagy nem jonnek, vagy csak lenyuljuk.. de mar egesz szep kis gyujtemeny van am! Ugy dontottem, hogy kulacsgyuktemenyt alapitok.. :D
MA meg tegnap voltak jo munkaim, amik a best-ek koze sorolhatoak (hulye munkak teren persze..) nah szoval le kellett sopornom a hazak falat kivulrol, mert fuves... aztan tegnap meg fenyotobozt gyujtottunk, meg tegnap elott is.. mar azon gondolkodunk, hogy lassan az erdobe is bekuldenek minket, hogy ugyan mar ott is szewdjuk fel.. Amugy legalabb a napon lehet lenni, nem a hideg epuletekben..
NApkozben mar nagyon jo szokott lenni az ido, nem is esik mar annyit, mint mikor jottunk. Sot, mar egyaltalan nem esik.. ez jo!!! ma mar az ontozot is bekapcsoltak. DE ejjel marha hideg van! szejjel fagyunk. szoval nem MO.
Azt nem tudom, hogy mondtam e, hogy a mokusok bekoltoznek lassan a hazakba. Allandoan latom benn oket. Tegnapelott pl a budiban volt egy!  de o legalabb lehuzza, nam ugy, mint az amcsik... nem tudom, hogy miert talatak ki naluk a Wc lehuzot.... ez rejtely. vagy csak nincs hozza hasznalati utasitas.. :D
kaja nalunk teljesen jo, csak a reggeliket utalom. Bar most van uj pirito,. szoval szoktam jo piritost enni. DE a tobbi etkezesnel teli tomom magam salival, meg gyumivel (meg suti is becsusszanik azert..)
Tegnap voltunk barban, de nem volt extra.. HOPPA... akkor irtam valami levelet utana... hupsz.. asszem ittam kicsit.. tenyleg, reggel fajt a fejem... jah, tudom! BANKnak irtam levelet. Meg jo, hogy blog nem jott be,. ha jol emlexem.. Kiderultek volna itt a sotet titkaim.. hujj... :D:D:D
nah nincsenek is am, csak vilagosak..!!!
Oksa, nah bucsuzom, mert.
szoval chiao Amigosz, mucsacsosz, miliagrosz!!!
zsuu voltam

A bejegyzés trackback címe:

https://zsumitozsu.blog.hu/api/trackback/id/tr931248638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása