ImoT+ iszusZ

 2009.07.05. 00:26

jajjjjj Tomi!!!! miert kerultel elobb a gephez, mint en??!!!! En is akartam elsore megirni ajo hirt, hogy TALALKOZTUNK VEGREEEE!!!!!!!

JAjjjjj dejo volt.!! nagyon nagyon nagyon!!!! Es en meg hozzateszem a tortenethez, hogy mi az elso felidot vegigneztuk a meccsbol, es utana indultunk el abban az oriasi taborban korbejarni.. de semmi eselyt nem lattunk arra, hogy megtalalunk.. Es akkor meg mar lattalak is, es mondom az a srac sem a Tomi, meg az sem.. aztan mar nezegettem mas fele, mikor latom, hogy nagyon stirolsz.. :D :D :D es akkor jottem ra, hogy lehet hogy Te vagy!! JAh, es igen,... sokat nevettem a kis pocakodon, de nem olyan veszes am.. :D csak a hajad volt tul rovid.. :D

JAh, a taborotok sokkal faintosab, mint a mi kis lerobbant putrink.. barcsak ott kene soprogetnem.. :D

NAh es ma megettem a ChiPINAw-i almat, es fincsi volt!! basszus de durva, hogy milyen veletlenek vannak.. nah akkor a kovetkezo randi meg jovo pentek Chipinaw, mert akkor megyunk legkozelebb. ( vagy ma, kedd, csut Trotters, mert akkor megyek, vagy vasarnap WM, mert akkor megyek)

NAh a mai nap szar volt, de legalabb Alexszel (lengyel csaj) jol sikerult a Disappear-olos delutanunk.. :D jah, tegnapi feladata: a kis hazak kozott vannak orias kovek. Azok alol kellett kivagnia a fadarabokat egy orias metszoolloval.. az ertelem meg kicsapta a biztositekot..

Most volt tuzriado. MEgyek napozni,mert ma jo ido van!!! (meg nem esett), meg utana futogepezni, ha lesz erom.. :D

JAh, meg kepzeljetek, hogy a heten visszaraktam a piercingem, es meg jo volt a lyuk!!csodalkozot is mindenki. DE sajna teljesen szettort egy nap alatt, ugyhogy nem tudom hordani.. :(:(:(:(

NAh ennyi mara. Jo ejt! Ma nem koltok a korcsmaban, mert meghivnak (remelem.. )

JAJJJJJJDEJOVOLT TALALKOZNI TOMIII!!!!!!

zs

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsumitozsu.blog.hu/api/trackback/id/tr281227197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása