jajj, de mennyire jo volt!

 2009.07.04. 06:04

Ahoj!

 

Nah, megirom en elsonek! :D Tokjo volt. Volt ma focimeccs chipinaw-ban. Es mit ad isten kennybrook ellen jatszottak a sracok. De az ellenfel tabor nevet a balfek fonok nem birta megmondani reggel, mert nem emlekezett ra. Nah es szoval kennybrook ellen volt a meccs. Es hat basszus teljesen  tok veletlenul talalkoztunk vegre Zsuuuval. De tenyleg tok veletlen volt. Mert mi nem mentunk ki meccset nezni, mert buzik volak velunk, mert csak councelor-ok jatszhattak, es mi igy tuntettunk a rendszer ellen. Es ugy talalkoztunk, hogy tok veletlen volt. Ugy volt, hogy van itt a magyar councelor csajszi ugye. Vacsi utan bejott a red square-be meglatogatni minket. Kicsit betegnek erezte magat, elkisertem teaert az ebedlobe. Ut kozben talalkoztunk Gergoekkel. Jottek ok is. Oszt utana meg Gergovel rabeszeltuk a csajt, hogy menjen be a dokihoz, h mi a baja. Oszt bement, es mondta neki a doki, h ott kell aludnia. Es megkert, hogy segitsek neki a cuccait atcipelnie. Elmentem vele. Osszeszedte a cuccait. Most orulok annak, h nobol van, es sokaig pakolaszott. Tenyleg 1 oraig pakolt. :D Oszt indultunk a dokihaz fele. Epp odaertunjk, amikor latok jonni 3 csajt a focipalya felol. Az 1ik teljesen hasonlitott Zsuura. De mondom magamban, miert lenne o itt. Nezem, o is nez, oszt mondom hat o Zsuu. O meg alig ismert meg, mert allitolag hiztam. :D Vagy nemtom. De tok veletlenul talalkoztunk. Ha a csajt nem kiserjuk el Gergovel a dokihoz, ha monnyuk 5 percecl kevesebbet pakol, akk lehet, h nem talalkozunk. Naggyon durva. De tokjo volt talalkozni. Meg vele volt egy magyar csajszi, meg a lengyel baratnoje. Megmutattam nekik a tabor egy reszet, es teljesen ledobbentek, h mennyire zsir ez a lager kennybrookhoz kepest. :D Meghivtam oket egy ingyen uccsire meg egy forro csokira is. Mekkora ur vagyok mar.... :D Jajj, de tokjo volt... Megmutattam nekik, h hol is lakok. Meg mittomen. Csak sajna mar hazamentek. :( De nembaj, mert talan 7fon meg ott lesz kosarmeccs, oszt megyek, az tuti. :D

 

Nah, most ennyi volt asszem, mert alszok.

Udv,

T

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsumitozsu.blog.hu/api/trackback/id/tr931225726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

celícia 2009.07.04. 14:44:58

Tomi: mi a fene az a lol?! Én eddig még csak kis 14 évesek iwiw kiírásai közt láttam és gondoltam ez csak a szokásos picsulás... De ha már te is írogatod, akkor illendő lenne megtudnom, h mi is az... :o)
Jaj, Bandi írtad, h van vmi blogod. Azt azért nem olvassa senki, mert nem is tudtuk eddig, h van. De ha megírod a címet, akkor oda is kommentezek (zünk) ám! :o)

celícia 2009.07.04. 14:46:29

Tomi: mi a fene az a lol?! Én eddig még csak kis 14 évesek iwiw kiírásai közt láttam és gondoltam ez csak a szokásos picsulás... De ha már te is írogatod, akkor illendő lenne megtudnom, h mi is az... :o)
Jaj, Bandi írtad, h van vmi blogod. Azt azért nem olvassa senki, mert nem is tudtuk eddig, h van. De ha megírod a címet, akkor oda is kommentezek (zünk) ám! :o)

Habeas 2009.07.05. 13:00:26

@celícia: a lol egy rövidítés, kifejtve Lough Out Loud, ugye nem kell fordítanom :)
egyéb kérdéssel is fordulj bátran errefelé :)
Doki blogját meg akkor már hadd reklámozzam én (aki olvasom... néha :D) aliasdoki.blog.hu (és nem aljasdoki :D)
örülök hogy végre megtörtént a nagy találkozás! már tényleg nagyon izgultam értetek. remélem több ármánykodás már nem lesz a történtetben. Rendező úr és úrhölgy?
pussz mindenkinek

celícia 2009.07.05. 13:51:06

@Habeas: Kösssssz Miki! Én meg már vmi képet akartam látni benne. Mondjuk,h egy nagyhasú nő napozik a parton, vagy gyereket szül, vagy ilyesmi... :o)
Bandi blogját + meglesem. :o)

Habeas 2009.07.05. 14:58:03

@celícia: nagyon szívesen! ezzel be is aranyoztad a napom, ennyire nem tudom kiélni a kreativitásom, mint te :D

dormanyd 2009.07.08. 10:28:39

hát Cili megint kitettél magadért!
süti beállítások módosítása