NAh folyt.kov.

Szerda!!!!

Day off!!!! jujj, dejo volt nem dolgozni!! El sem hitem, hogy felkelek, es nem kell felhuzni a gumikesztyut. MAr lassan abban alszom..

A szervezett program a vadvizi evezes. Ilyen sarga iskolabusszal mentunk, ami nagyon kiraly! Talaltunk egy a nagyon masnapos mokunst a fuban. szegenyt nem vitte haza senki. De szerintem azota bedaralta a funyirosbacsi, aki olyan, mint egy hajlektalan.. sztem le kell vele fenykepezkednem! SZoval. NEm tudom, hogy itt amerikanaban mi van az emberekkel, de nagyon raernek. A delelott azzal ment el, hogy reggeli itthon, utana egy orat var az emberekre, utana buszoz: eloszor az evezes vegallomasara, majd a boltba kajaert, majd kajal, majd vissza a vegallomasra, majd utana a kezdeshez. SZoval volt kb1ora, mire beszalltunk a csonakba.

Kiraly volt. Foleg, hogy nem volt tul nagy a sodras, es nem estem bele. Meg hogy nem jottek a kigyok. Jah, meg hogy az other guyok hoztak sort (vagy 5rekesszel) es adtak nekunk is..  kozben esett egy kis eso is, szokas szerint persze.. MEg kikotottunk Pennsilvaniaban.. mert az egyik part NY volt, a masik meg PS.. szoval bejarom itt amerikat am! le is ultem a foldre, hogy kiprobaljam, milyen az idegen talaj. :D

Aztan utana, mikor hazajottunk, meg barbekju volt. Na es, hogy ez mibol allt: kint ettuk meg a hamburgert es a hotdogot (termeszetesen csipsszel es sutivel), nem a kajaldaban. De azert vicces volt. Este meg film nezes, meg getting to know eachother... blabla

Ez nagyon kellett mar ez a nap. Birtam.

csutortok pedig jon....(marmint irom mindjart..:D)

zs

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsumitozsu.blog.hu/api/trackback/id/tr621211311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása