Meghalt Dzseko??!!!!

 2009.06.27. 06:28

Hi mindenki

zsuu vagyok, csak hogy tisztazzuk. NEmreg tudtam meg, hogy meghalt dzseko, de nem tudok semmit rola...

Anya, a kovetkezo mondatatot ne olvasd el: Kepzeljetek, hogy valahol bezartak egy tabort a disznoinfluenza miatt..

Anya, ezt mar olvashatod: nah szoval mer regen lemaradtam a meselesben, pedig mar van mirol.. kezdem a Keddel. Este kocsma. Kivitt minket a busz, hal Istennek, es letett a kocsma elott. MEg jott iss ertunk utana.. legalabb nem kellett taxizni. JAh, nagyon szar nap volt, mert sokat kellett dolgozni. Ki voltunk akadva kicsit. De aztan kocsma jo volt, mert az egyik csajjal megyunk a puthoz, hogy kerjunk 5 dollarert egy kancso sort, es egy fazon kifizette nekunk. A tobbieknek meg magoknak kellett. Haha. Pedig nem is voltunk picsa ruciban. Nah mindegy. aztan ittunk, meg minden, aztan a fazon az egyik sracot is meg akarta hivni egy jegerre, de o nem kerte. Es ezt elmeselte nekunk (a fazon megkerdezte tole, hogy o egy pussy, vagy kack(nem tom, hogy irjak..) szoval mikor legkozelebb odajott, es kihozott nekunk egy masik kancsoval is, akkor kicsit megijedtunk..persze elmeseltuk mindenkinek, hogy meg akar eroszakolni minket, meg utana majd jol megol.. de a vegen kiderult, hogy csak felreertettuk a kerdest.. szoval megsem volt egy perverz gyilkos.. de jo volt, hogy tudtunk sporolni egy kicsit.. Legkozelebb asszem ugyanoda kell menni.  :D jo kis helz ez a Trotters. Gyere majd el Tomi!!! persze az atlagember kocsival megy kocsmazni, szoval nem volt fura, mikor a fucking drunk person elhajtott 100zal a kocsma elott... meg vissza.. :D

Szoval jo volt. Meg szerencse, hogy nekunk nem kell megfujni a szondat, mikor hazajovunk, mert a Consuleroknek meg kell. Szoval mi ihatunk azert.

Nah szerdarol a kovetkezo levelben, mert ez igy hosszu lesz.

hi

zs

A bejegyzés trackback címe:

https://zsumitozsu.blog.hu/api/trackback/id/tr271211305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása