nah szia mindenki!!!

Mar probaltam kommentelni, de mindig kilep.. GOndolom ezt sem tudom majd elkuldeni, de legalabb kiabalhatok csunyakat, es senki sem erti.. :D

JAjj, remelem, holap lesz day off, mert mar jo lenne (egy heti munka utan..)

Most mindenki itt van korulottem,. szoval nem tudok a targyra koncentralni.. Az eredeti cim az lett volna, hogy: Elmentem Peter mellett, es nem szolt be! de mar azota beszolt, szoval mindegy.(peter a fofofonok), es tegnap mindenkit lebaszosztott, es betiltotta az mp3lejatszo hallgatasat.. (az ugye zavarja az embert a sopresben..)

Nah ma este jo ovlt.. Kinti kaja, csirkecombok, meg minden jo, ami kell. Nyami.. :D:D:D de holnap fogyiznom kell.. ma meg mozogtam sokat cserebe!! :D

OKSA, tenyleg nem tudok koncentralni.   De mar mindegy.. pedig akartam irni.. Mindenkinek jo VOLTot, remelem nem usztok el, a tobieknek pedig nagy nagy  GRAT!!!!! (mar, aki diplomas lett..) tyuuuu.....

KEpzeljetek, kicsit gyengelkedem.. eloszor azt hittam, hogy kitort a rofi-influenza, mert egyik csajszival is ugyaez volt, mint velem.. de aztan megsem, mert kezdek gyogyulgatni mar.

Azert tegnap muszaly volt kimenni egy 6 sorre. jo volt vegre inni. de nem baszcsdiztam be. CSak hat jajj, olyan szar, mert 10re erunk ki, es ejfelkor meg kell mar visszajonni. es tegnap sokan benn maradtak egesz eljelre.. en is akartam, de mindenki nyul volt a mi tarsasagunkbaol.. de reggel rajottem, hogy jobb is, mivel alig birtam aludni a nathamtol.. szar volt. Almos vagyok. manek is alukalni..

paaaa

zs

A bejegyzés trackback címe:

https://zsumitozsu.blog.hu/api/trackback/id/tr171221355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katttt 2009.07.02. 23:33:59

Húúhúú végre regeltem a blogotokon :D Ez jó tegnap én csak 3 sört dobtam be, de én be is rúgtam tőle.. És belém ment egy kullancs:( Így nekem meg agyhártyagyulladásom lesz. De a jó hír, hogy megdöglött az alkoholtól XD De komolyan.
Nah majd írok citron is! Kiss Kiss

ZsuMiToZsu 2009.07.03. 00:44:41

hejjj!!!
csinaltam skype cimet!!!! (zsusziFon), ugyhogy akinek van, az irja meg, es akkor tudunk dumcsizni!!! NAgyon jo volt: hazatelefonaltam, mert engedett 10percet vezetekesen beszelni ingyen!!!

zsuu
süti beállítások módosítása